"Like No Other"

DHinoxgänget

Vi som eftersträvar att ha kul på jobbet

Henrik Ferngren

Delägare

Henrik är ansvarig för den del av företaget som har med läkemedelsindustrin att göra. Om det är något som man vill hitta en lösning på men inte riktigt vet hur man kan göra är han gärna till hjälp från början i projektet.
Henrik har över 30 år i branschen och har god kännedom om material och tillverkning.
Privat är Henrik en som involverar sig inom idrott, gillar att resa, åka skidor, njuta av det goda i livet i Spanien och umgås med vänner och familj.

Telefon - 018-444 23 03

E-Post - henrik@dhinox.se

Daniel Ulfseke

Delägare

Daniel är ansvarig för planeringen av verkstaden och sätter stort värde på att sätta kunden i centrum.
Daniel har även han över 30år i branschen och har en bred kunskapsbas inom metallbearbetning. Han tycker om att arbeta med design och konstruktion, han hjälper gärna till för att få produkterna snygga och väl fungerande.
Privat så gillar Daniel att hitta på projekt, åka snöskoter, cykla emtb och downhill, åka snowboard, basta, bada och njuta av tillvaron och umgås med familj och vänner.

Telefon - 018-444 23 01

E-Post - daniel@dhinox.se

Thomas Jadlert

Verkstad/stansoperatör

Thomas började arbeta på företaget år 2014 och har god kunskap och erfarenhet med att arbeta med metall. Han har även utbildats på vår stans och kan den väl. Thomas gillar design och har en god blick för att hjälpa kunden med att få fram en snygg och bra slutprodukt. Han sätter höga krav på sig själv och sina arbeten.
Privat gillar Thomas att fiska, cykla, bygga ihop egna saker(DIY) och umgås gärna med familj och vänner.

Telefon - 018-444 23 06

E-Post - thomas@dhinox.se

Patrik Nord

Verkstad/Stansoperatör

Patrik började arbeta på företaget år 2016. Patrik är den som i första hand sköter om och programmerar vår stansautomat. Han har många års erfarenhet inom området styrda maskiner men har även kunskaper inom det andra verkstadsarbetet. Han hjälper gärna till med att hitta lösningar och konstruktioner.
Privat gillar Patrik att hjälpa vänner om det behövs, cykla mtb, grilla, umgås med familj och vänner, bygga, snickra och måla. Och sist men inte minst är han kär i Volvo.

Telefon - 018-444 23 00

E-Post - patrik@dhinox.se

Lucas Asplund

Verkstad/Service

Lucas är en av våra yngre talanger som startade hos oss 2019. Han hade redan innan varit med oss en längre tid som praktikant under sin utbildning till svetsare. Lucas utvecklas hela tiden och har blivit en duktig och värdefull medarbetare. Han är en driven och lojal kille som redan lärt sig mycket inom vårt yrke, han är inte rädd för att prova på nytt och gillar att ta i.
Privat är Lucas väldigt intresserad av fiske och inredning så ett öga för detaljer har han. Utöver det så umgås han gärna med flickvännen och sin växande familj.

Telefon - 018-444 23 00

E-Post - lucas@dhinox.se

Aleksander Ahlström

Verkstad/Service

Vårt nyaste unga stjärnskott Aleksander är en driven kille som vi tror kan bli en god och bra arbetskamrat. Han kommer in utan direkt erfarenhet av vår bransch men med ett brinnande intresse att lära sig. Han är lyhörd och tar till sig av vad kollegorna säger. Privat så är han en gammal fotbollsspelare som sadlat om till kampsporten Jujitsu, och han håller gärna på och pysslar och bygger i hemmet. Aleksander umgås gärna med sina nära och kära.

Telefon - 018-444 23 00

E-Post - aleksander@dhinox.se