Personalen

 

Henrik Ferngren
Delägare
  Henrik är ansvarig för den del av företaget som har med läkemedelsindustrin att göra. Om det är något som man vill hitta en lösning på men inte riktigt vet hur man kan göra är han gärna till hjälp från början i projektet.
Henrik har över 20 år i branschen och har god kännedom om material och tillverkning.

Telefon - 018-444 23 03
E-Post - henrik@dhinox.se
 
Daniel är ansvarig för planeringen av verkstaden och sätter stort värde på att sätta kunden i centrum.
Daniel har även han över 20 år i branschen och har en bred kunskapsbas inom metallbearbetning. Han tycker om att arbeta med design och konstruktion, han hjälper gärna till för att få produkterna snygga och väl fungerande.

Telefon - 018-444 23 01
E-Post - daniel@dhinox.se
 
Daniel Ulfseke
Delägare
Bildresultat för DH cykel
 

Thomas Jadlert
Verkstad/Stansoperatör
 
Thomas började arbeta på företaget år 2014 och har god kunskap och erfarenhet med att arbeta med metall. Han har även utildats på vår stans och kan den väl. Thomas gillar design och har en god blick för att hjälpa kunden med att få fram en snygg och bra slutprodukt. Han sätter höga krav på sig själv och sina arbeten.

Telefon - 018-444 23 06
E-Post - thomas@dhinox.se
 
Johan började arbeta på företaget år 2014 och är en stor tillgång i företaget när det kommer till problemlösning. Johan gillar att klura och fundera fram snygga och bra slutprodukter efter kundens önskemål. Han ser alltid till att hans arbeten håller hög finish och är en bra konstruktion.

Telefon - 018-444 23 00
E-Post - johan@dhinox.se
 
Johan Södergren
Verkstad
Bildresultat för Combine Harvester
 

Jozef Torosian
Verkstad
Gympojken
  Jozef började arbeta på företaget år 2014 och har många år i branschen bakom sig. Jozef gillar att hjälpa kunden och att ta fram snygga och bra slutprodukter efter önskemål. Hans arbeten håller hög finish och han månar om att kunden ska bli nöjd med slutresultatet.

Telefon - 018-444 23 08
E-Post - jozef@dhinox.se
 
Magnus började arbetat redan från starten 2014 i företaget och är en stor tillgång. Magnus arbetar ofta väldigt nära mot kunden och är omtyckt för de fina och stabila lösningar som han får fram. Han ser till att hans arbeten möter de krav som ställs och är konstruerade efter kundens önskemål.

Telefon - 018-444 23 04
E-Post - magnus@dhinox.se
 
Magnus Hammarström
Verkstad/Sevice
Bildresultat för crane
 

Göran Eklund
Verkstad/Service
Bildresultat för Multitool
  Göran började på företaget från starten år 2014 och är en stor tillgång i företagets servicedel. Göran gillar att hjälpa kunden och se till att saker flyter på efter de krav som finns. Han ser alltid till att sköta och värna om kundens produkter och tillverkar gärna förbättringar där det kan behövas.

Telefon - 018-444 23 05
E-Post - goran@dhinox.se
 

Fredrik började på företaget år 2015 och är en stor tillgång med sitt breda intresse för yrket. Fredrik eftersträvar hela tiden att hitta lösningar och gillar utmaningar. Han har god kontakt direkt med kunder och hjälper gärna till om han får möjlighet. Fredrik ser alltid till att utvecklas och hans arbeten möter våra kunders höga krav både i yta och konstruktion.

Telefon - 018-444 23 09
E-Post - fredrik@dhinox.se
 
Fredrik Blomberg
Verkstad/Service
Bildresultat för Cars
 

Patrik Nord
Verkstad/Stansoperatör
Bildresultat för Headbang
  Patrik började arbeta på företaget år 2016 och är det senaste tillskottet på DHinox. Patrik är den som i första hand sköter om och programerar vår stans. Han har många års erfarenhet inom området styrda maskiner men har även goda kunskaper inom verkstadsarbetet. Han hjälper gärna till med att hitta bra lösningar och konstruktioner.

Telefon - 018-444 23 00
E-Post - patrik@dhinox.se